مواد لازم برای کنافه
- رشته کادایف 200 گرم
- خامه صبحانه 70 گرم
- کره 50 گرم
- شیر عسل 5 قاشق غذا خوری
- زعفران دم شده 2 قاشق غذا خوری
- بستنی وانیلی 1 عدد
- پودر پسته و گردو به میزان لازم
- دم شده به میزان لازم زعفران
- پودر پسته و گردو به میزان لازم
طرز تهیه کنافه با رشته کادایف
ابتدا رشته نیمی از رشته کادایف را با کره و زعفران مخلوط کرده و ته تابه ای را چرب کرده و مواد را داخل تابه ریخته و کاملا فشار می دهیم تا کاملا منسجم شود.
مرحله دوم
حالا یک لایه خامه روی رشته ها ریخته و بعد روی خامه پودر پسته می ریزیم و مابقی رشته را روی پسته ریخته و کاملا پوشش می دهیم.
مرحله سوم
تابه را روی حرارت می گذاریم و به مدت 10 تا 15 دقیقه اجازه می دهیم تا خوب سرخ شود سپس کنافه را برمی گردانیم و اجازه می دهیم تا سمت دیگر آن هم برشته شود.
مرحله چهارم
بعد از اینکه کاملا مواد خوب سرخ شد شیر عسلی را افزوده و از روی حرارت برمی داریم.
مرحله آخر تهیه شیرینی کنافه
حالا بستنی را روی برشی از کنافه آماده شده بگذارید و با پودر پسته تزئین و سرو و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه کنافه
- می توانید شهد غلیظ را جایگزین شیر عسل کنید.
- کنافه پنیری را اکثرا با بستنی سرو می کنند.
- می توانید کمی هل هم به مواد افزوده تا طعم شبیه تری به باقلوا پیدا کند.
- نوعی از کنافه که در فلسطین تهیه می شود که در آن از پنیر (نابلسی) استفاده می کنند.