طرز تهیه کنافه با رشته کادایف خوشمزه و بی نظیر به روش ترکیه ای
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 63
نویسنده : melina

طرز تهیه کنافه ترکی پنیری خوشمزه مرحله به مرحله

 

مواد لازم برای کنافه

  • رشته کادایف 200 گرم
  • خامه صبحانه 70 گرم
  • کره 50 گرم
  • شیر عسل 5 قاشق غذا خوری
  • زعفران دم شده 2 قاشق غذا خوری
  • بستنی وانیلی 1 عدد
  • پودر پسته و گردو به میزان لازم
  • دم شده به میزان لازم زعفران
  • پودر پسته و گردو به میزان لازم


طرز تهیه کنافه با رشته کادایف

 


ابتدا رشته نیمی از رشته کادایف را با کره و زعفران مخلوط کرده و ته تابه ای را چرب کرده و مواد را داخل تابه ریخته و کاملا فشار می دهیم تا کاملا منسجم شود.


مرحله دوم
حالا یک لایه خامه روی رشته ها ریخته و بعد روی خامه پودر پسته می ریزیم و مابقی رشته را روی پسته ریخته و کاملا پوشش می دهیم.

 

مرحله سوم
تابه را روی حرارت می گذاریم و به مدت 10 تا 15 دقیقه اجازه می دهیم تا خوب سرخ شود سپس کنافه را برمی گردانیم و اجازه می دهیم تا سمت دیگر آن هم برشته شود.


مرحله چهارم
بعد از اینکه کاملا مواد خوب سرخ شد شیر عسلی را افزوده و از روی حرارت برمی داریم.


مرحله آخر تهیه شیرینی کنافه
حالا بستنی را روی برشی از کنافه آماده شده بگذارید و با پودر پسته تزئین و سرو و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه کنافه

  1. می توانید شهد غلیظ را جایگزین شیر عسل کنید.
  2. کنافه پنیری را اکثرا با بستنی سرو می کنند.
  3. می توانید کمی هل هم به مواد افزوده تا طعم شبیه تری به باقلوا پیدا کند.
  4. نوعی از کنافه که در فلسطین تهیه می شود که در آن از پنیر (نابلسی) استفاده می کنند.





مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: